Behang / glasweefsel

Behangen

Netjes behangen

Wilt u het schilderwerk combineren met behang of glasweefsel? Dan kunnen wij van Schildersbedrijf Van de Kaa u uitstekend helpen. Wij hebben vele jaren ervaring en kunnen zeer netjes schilderen en behangen. Kiest u voor een print? Geen probleem, want wij zorgen ervoor dat het behang strak op de muur komt. Wilt u liever glasweefsel, dan kan dit uiteraard ook en zullen we alles ook nog netjes voor u in de gewenste kleur verven.

Over glasweefsel

U kent ongetwijfeld behang wel, maar wat is glasweefsel precies? Het is een nieuwe behangsoort, die is gemaakt van fijne glasvezels. Dit wordt op een speciale manier verweven en geperst tot er een fijn en sterk gaas ontstaat. Er bestaat zelfs geluiddempend glasweefsel. Verder is het ideaal voor het versterken van beschadigde muren. Ook zijn er diverse structuren verkrijgbaar:

  • Visgraatstructuur
  • Ruitstructuur
  • Zigzagstructuur
  • Weefstructuur

Glasweefsel verven

Hoewel het maar in één kleur leverbaar is, is glasweefsel (net als behang) gemakkelijk over te verven. Hiervoor krijgen wij bij voorkeur latexverf. Dit is namelijk in vrijwel alle kleuren leverbaar. Doorgaans brengen wij twee lagen aan, omdat de eerste laag niet voldoende dekkend is. Houd u er rekening mee dat we pas 24 uur na het behangen kunnen beginnen met verven. Zo weten we zeker dat het glasweefsel goed heeft kunnen drogen. Neem gerust contact met ons op en stel ons uw vragen over behang en glasweefsel.