Sauswerk

Wij schilderen strak

SauswerkMet sauswerk geeft u in korte tijd uw interieur een geheel andere uitstraling. Wij van Schildersbedrijf Van de Kaa adviseren u graag over passende kleuren en de juiste verven. Ook kunnen we u het schilderwerk uit handen nemen. Onze mensen werken zowel binnen als buiten. Regelmatig een nieuwe laag verf beschermt uw woning en voorkomt problemen, zoals houtrot of schimmelvorming. Voor welke kleur gaat u dit keer?

Sauswerk binnen

Vrijwel iedere kleur is mogelijk. Eventueel kunnen we zelfs kleuren voor u mengen. Het sauswerk wordt aangebracht met een vachtroller en vaak wordt gebruik gemaakt van latex. Hierdoor zult u altijd een lichte structuur zien. Wij kiezen altijd voor een uitstekende kwaliteit voor uw wanden en plafonds, zodat het resultaat lang zichtbaar blijft.

Sauswerk buiten

Ook buiten heeft u de keuze uit vele kleuren, al is het raadzaam om hierbij rekening te houden met de uitstraling van uw woning en de omgeving. Wij gebruiken hiervoor latexproducten, die geschikt zijn voor buiten. Ons sauswerk omvat onder meer:

  • Uw gevels
  • Uw balkons
  • Uw kozijnen

Met ons sauswerk ziet uw woning er fraai uit, wat de woning ten goede komt. Bovendien beschermt u uw huis ook tegen de elementen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte voor ons sauswerk.