Vloerafwerking

Gaat u voor hout of beton?

1019Wij van Schildersbedrijf Van de Kaa kunnen u helpen met vloerafwerking. Niet alleen verven wij muren, kozijnen en plafonds in de door u gewenste kleuren. Ook kunnen we u helpen met het leggen van een mooie houten vloer of een strakke betonnen ondervloer. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u hiermee. Wanneer het gaat om vloerafwerking, zijn er diverse opties en die leggen we graag aan u voor. Met Schildersbedrijf Van de Kaa heeft u in een mum van tijd het huis van uw dromen dat we netjes voor u afwerken.

Diverse opties vloerafwerking

Wat wilt u graag op de vloer van uw woonkamer of kantoor leggen? Gaat u voor een hoogpolig tapijt dat heerlijk zacht aanvoelt onder uw voeten? Of heeft u liever een strakke vloer van vinyl die goed schoon te houden is? Wat betreft vloerafwerking heeft u diverse opties en wij kunnen u vrijwel altijd helpen:

  • Gaat u voor hout (parket of laminaat)?
  • Wilt u een betonnen ondervloer?
  • Kiest u plavuizen, vinyl of tegels?
  • Moet er vloerverwarming in verwerkt worden?
  • Prefereert u hoog- of laagpolig tapijt?

Zoals u ziet, kan een vloer op diverse manieren afgewerkt worden. Wanneer u hulp of advies nodig heeft op het gebied van vloerafwerking, dan staan wij van Schildersbedrijf Van de Kaa graag voor u klaar.